اردک منقار گوشتی (مسکووی یا اسرائیلی)
به گزارش اقتصادنیوز، معمولن کسانی که به گوشت اردک علاقهمندند به گوشت اردک اسرائیلی یا مسکووی (منقارگوشتی) علاقه بیشتری نسبت به سایر انواع آن نشان میدهند، چون گوشت آن لذیذ است و به دلیل کمچرب و ترد بودن با گوشت گوساله مقایسه میشود. البته این اردک برخلاف نامش ارتباطی به مسکو و اسرائیل ندارد و بومی آمریکای جنوبی، مرکزی و مکزیک است و مجموعه « اردکسرای اگروپارس » بعنوان مرکز پرورش و کارآفرینی این نژاد، برحسب ظاهر اندامی آن که روی منقارش برچستگی گوشتی قرمز رنگی کاملن متمایز از سایر نژادهای اردک دارد، نام «اردک منقار گوشتی» را برای آن بامسما و متناسب تر می بیند. این اردک علی الرغم این که اهلی شده و بومی مناطق گرمسیری است اما هوای سرد را هم به خوبی تحمل میکند و برخلاف اغلب هم خانوادههایش علاقه چندانی به آب و شنا کردن درآن ندارد. وزن آنها هم بسیار بیشتر از اردکهای معمولی است. این اردکها همچنین بسیار ساکت هستند و به «اردک لال» شهرت دارند و تا استرس شدیدی به آنها وارد نشود «کوکک» (داد) نمیکنند و به همین خاطر میتوان (و مناسب تر است) آنها را درحیاط خانه و مجموعه های خانه باغ نیز پرورش داد. و به شیوه های مختلف مورد حمایت مجموعه « اردکسرا » می باشد که اگر قصد یک کار جدی و تخصصی همراه با خانواده خود دارید، شما هم می توانید از آن بهره مند شوید.
تماس با کارشناس مربوطه
09193584209