نکاتی در خصوص پروتئين حيوانی و پرورش اردك


گفته می شود که پروتئين حيوانی بعلت داشتن اسيدهای آمينه لازم و عوامل محرك رشد، اثر مهمی درترميم بافتها و سلامتی و سرحالی موجودات زنده و كلا رشد بدن دارد. و كمبود اين نوع پروتئين سبب عدم تعادل دستگاه عصبی گشته و عقب ماندگی فكری و رنجوری و ضعف جسمی را در انسان پديد می آورد و مقاومت بدن را در مقابل بيماري های عفونی كاهش مي دهد.

طبق گزارش ارائه شده از سوی بخش كشاورزی سازمان ملل (FAO) كشور ايران از نظر مصرف گوشت در رديف های آخر قرار گرفته است و اين دقيقا درحاليست كه ميهن ما مكان بسيار مناسبی برای پرورش طيور می باشد.

با توجه به جمعيت ايران و فاجعه سوء تغذيه هم ميهنانمان که بايد برای رفع اين كمبود، فكری نمود، مجموعه اگروپارس با اعتقاد راسخ خود به كشاورزی بعنوان محور استقلال و برحسب پيروی از سياست اجرای پروژه های زود بازده توسط كارگاه های كوچك و با سرمايه گذاری كم برای اقشار مختلف جامعه بالاخص روستائيان زحمتكش و جوانان جويای كار در بخش توليدات دامی كشاورزی، پس از تحقيقات چندين ساله علمی و اجرایی، پرورش اردك را كه در ميان ساير طيور از روش نگهداری و پرورش آسانتری برخوردار مي باشد و بخاطر كمبود بيماري های مسری و خطرناك و سرعت رشد سريع و در صورت پرورش اصولی و علمی دارای كيفيت بالايی از نظر گوشت بوده و ثمرات مناسبی را از اين راه عايد پرورش دهندگان می نمايد، جهت توليد توصيه و پیگیری می نمايد.

گوشت اردك

هر چند نوع غذا تاثير مستقيم بر روی كيفيت گوشت، تركيبات شيميائی آن، رنگ، مزه و طعم دارد، اما تحقيقات نشان می دهد كه در ازای غذاهای همسان در بين چهار پرنده مرغ، اردك، بوقلمون و غاز، گوشت اردك تفاوت چندانی از نظر تركيبات شيميائی با ساير طيور ندارد و براحتی می تواند جايگزين گوشت مرغ گردد، با اين تفاوت كه سرعت رشدی بيش از مرغ دارد و البته با 5% چربی بيشتر.

پرورش اردک

پرورش اردك معمولاً در نواحی معتدل و پر باران كه دارای آب بندان های طبيعی باشند بهتر و اقتصادی تر است و با توجه به اينكه اردک پرنده ای آب دوست است و رطوبت زياد را هم بخوبی تحمل می كند و به دليل وجود لايهً ضخيمی از چربی در زير جلد خويش، قادر است در سرمای شديد (تا20درجه سانتيگراد زيرصفر) هم به زندگی خود ادامه دهد، در نواحی شمالی ایران (گيلان و مازندران) بهترين نقطه برای پرورش اردك است. هرچند اردك به جز نواحی خشك و گرمسيری تقريبا با همه شرايط اقليمی مي تواند خود را منطبق سازد. تحقیقات نشان می دهد که با رعايت رژيم غذايی مناسب و قوی، می توان در مدت 3 ماه وزن اردك را به 2/5 كيلو گرم رسانيد.

مزايای پرورش اردك در مزارع برنج (بعنوان یکی از محصولات پروژه ویلا+کشاورزی اگروپارس)

logo    مبارزه مؤثر بيولوژيكی با كرم ساقه خوار برنج.
logo    صرفه جويی در هزينه مربوط به مبارزه شيميايی.
logo    جلوگيری از عوارض و مسموميت حاصله در اثر مصرف سموم.
logo    حاصل خيز نمودن خاك مزارع برنج.
logo    كاهش هزينه تغذيه اردك در مدت چرا در مزارع برنج.
logo    تشويق زارعين به پرورش اردك و در نتيجه ميزان بالا رفتن توليد گوشت و نهايتاً درآمد روستائيان.

تماس با کارشناس مربوطه


021-56337307