از تير ماه 1388 مسئولين وقت استان گيلان توجه تامل برانگيزتری نسبت به گردشگری روستايی داشته اند، بگونه ای که علناً در مطبوعات و مجالس رسمی اعلام می دارند


مهندس قهرمانی (استاندار گيلان): با حضور گردشگران در عمق روستا می توان فرهنگ اصيل گيلان را به گردشگران نشان داد و نكته مهم اين است كه نردم، امروز به دنبال مسايل تكراری و كليشه ای نيستند ...جهت احداث مسافر كاشانه ها در داخل روستاها تسهيلات پرداخت خواهيم نمود.

مهندس روحی (رئيس سازمان جهاد كشاورزی گيلان): درحال حاضر پرداختن كشاورزان به تك محصولی، اقتصاد كشاورزی توجيه نخواهد داشت و بايد از همه ظرفيت ها برای افزايش درآمد كشاورزان بهره جست ... كشاورزان با استفاده از فضای مجاور محل زندگی خود و نصب آلاچيق ها می توانند پذيرای گردشگران باشند و درآمد خود را افزايش دهند.

مهدی پور (رئيس سازمان ميراث فرهنگی، صنايع دستی وگردشگری گيلان) از شناسايی 17 روستای هدف گردشگری در استان خبرداد ... .

در اين راستا، گروه اگروپارس برای توسعه صنعت اگروتوريسم، با موقعیت و فرهنگ بومی، همراه با طرح و پيشنهادات ويژه؛ آمادگی خود را برای اجراء و سرمايه گذاری های مشترك جهت احداث مجموعه ی پایلوت به عنوان «نمایشگاه، آمورشگاه و آزمایشگاه» و توسعه آن در سطح استان گیلان و ایران بزرگ که خوشبختانه 9 اقلیم از 11 اقلیم جهان را داراست، اعلان می نمايد.

« زمان مناسب برای توسعه اگروتوریسم در ایران و بخصوص گيلان فرا رسیده است »

تماس با کارشناس مربوطه


021-56337307